MENU
tensen logo

Over ons


Wie zijn wij?


TenSen.be is het online e-commerce portaal van TenSen Juweliers te Antwerpen.


TenSen Juweliers is een warm familiebedrijf met inmiddels de 3e generatie aan het roer en 60 jaar expertise in het vak van horloges en juwelen. TenSen Juweliers begon als klein juwelierszaak te Klapdorp en groeide uit als verdeler van 70 horlogemerken op de huidige vestiging. In juni 2019 is de winkel volledig vernieuwd en met deze nieuwe uitstraling is onze kracht vandaag het prestigieus aanbod van verscheidene merken in het luxesegment. Zo kan u bij ons terecht voor de meest geavanceerde horloges voor dames en heren en een tal van Limited & Special Editions in ons assortiment.


Tensen.be is een uitbereiding van onze fysieke winkel te Antwerpen om u nog beter te kunnen informeren en ons assortiment vanop afstand voor te stellen. In het huidig digitale tijdperk kan op uw eigen ritme en zonder verplichtingen ons ruim aanbod verkennen. Hier hebt u de mogelijkheid om 24u per dag, 7/7 en in enkele muisklikken het horloge of juweel van uw dromen te bestellen en enkele dagen later thuis te laten afleveren. Dit met verzekerde en gratis zending binnen de EU via B-post.


Ook service is voor ons belangrijk. Zo beschikken wij over een hernieuwd en modern uitgerust atelier dat door merken als Rolex, Cartier, Breitling, TAG Heuer e.a. erkend werd als 'Official Service Centre'. Onze horlogemakers worden dan ook op regelmatige basis door deze merken in hun fabrieken uitgenodigd om de laatste technologische ontwikkelingen onder de knie te krijgen.


Verder beschikken wij over een service na verkoop voor uw juwelen, zowel bij ons aangekocht als elders aangekocht.


Waar zitten wij?


Onze twee winkels bevinden zich in de Huidevettersstraat en aanpalend te Schuttershofstraat, dé toonaangevende winkelstraten van Antwerpen. De Meir, de grootste en bekendste autovrije winkelstraat van België, ligt eveneens op wandel afstand.