MENU
tensen logo

TUDOR / DE NIEUWE TUDOR-HORLOGEMANUFACTUUR

08/02/2024

Ontdek TUDOR's historische en allereerste eigen productie in Le Locle, Zwitserland. Alle TUDOR-horloges worden vanaf nu geassembleerd in de gloednieuwe horloge-manufactuur in het Zwitserse Le Locle, waar ze volledig worden getest aan de hand van de uiterst strenge normen van het merk. In dit ultramoderne gebouw, wordt de kennis van de horlogemakers samengebracht met het beste in productie¬management.

BLACK BAY

De Black Bay ontleent zijn meest karakteristieke kenmerken aan eerdere modellen uit de geschiedenis van het merk. De algemene lijnen, de bolle wijzerplaat en het kristal zijn geïnspireerd op de eerste TUDOR duikhorloges.


RANGER

Het Ranger model zet de traditie van het expeditiehorloge voort. Het respecteert de esthetische normen die in de loop van zijn geschiedenis zijn vastgesteld, terwijl het nieuwe geavanceerde technische elementen bevat.


PELAGOS 39

De Pelagos 39 is een technisch duikershorloge met een complementair ontwerp. Met dit model biedt Tudor een veelzijdig horloge op het kruispunt tussen de wereld van technisch duiken en stedelijke verfijning.