MENU
tensen logo

RECARLO / NIEUW JUWELENMERK BIJ TENSEN JUWELIERS

15/11/2023

Recarlo's geschiedenis is geïnspireerd op een droom van passie, waarden, authenticiteit, creativiteit, Italiaans design en liefde. Toen Carlo Re het bedrijf in 1967 oprichtte, wilde hij sieraden creëren die schoonheid eeuwig zouden maken

Valenza, altijd synoniem voor schitterende Italiaanse juwelen, is het begin, het heden en de toekomst van ons bedrijf, een plek waar "savoir-faire" echt een waardevol bezit is dat het behouden waard is. In ons hoofdkantoor vindt het hele productieproces plaats: hier blazen het talent en de vaardigheid van de beste meester-goudsmeden unieke creaties leven in.

De onderscheidende kenmerken van onze juwelen zijn geïnspireerd op vijf pijlers, die het unieke karakter en de kracht van het merk vertegenwoordigen.

Voor Recarlo betekent "Made in Italy" het maken van sieraden met nauwgezette aandacht voor detail, strevend naar schoonheid en kwaliteit volgens de hoogste normen van Valenza's ambachtelijke tradities, met trots toevertrouwd aan de handen van haar meestergoudsmeden de waarde toe die ze verdienen.