MENU
tensen logo

OMEGA / AQUA TERRA SHADES

23/06/2023

Bij deze unieke Omega Aqua Terra-collectie draait alles om kleur, met een reeks tinten die het spectrum volgen van oceaan tot aarde. Welke past bij jouw stijl?

DE OCEAAN OMARMEN

Deze collectie biedt de ultieme balans tussen verfijning en oceaangevoel en is gemaakt voor zelfexpressie. De symmetrische stijl is favoriet bij liefhebbers van eenvoud, terwijl de precisie aan de binnenkant garant staat voor topprestaties.

“Each dial is crafted from a brass plate which has been sun-brushed and lacquered”

AARDSE TONEN

De vijf horloges in elke maat vieren de overgang van oceaan naar aarde. In de 38mm-selectie omvat dit zongeborstelde wijzerplaten in Atlantic Blue, Bay Green, Sandstone, Saffron & Terracotta.

ZEILBOOT INSPIRATIE

In de 34mm serie zijn de zongeborstelde pastelkleuren Sea Blue, Lagoon Green, Sandstone, Shell Pink en Lavender. Deze wijzerplaten zijn ook voorzien van 18 kt witgoud voor de wijzers en indexen, die de vorm hebben van zeilboot rompen.

HERONTWORPEN ARMBAND

Om de pols worden de horloges prachtig gepresenteerd op roestvrijstalen armbanden. Het herontwerp is gebaseerd op elegant afgeronde schakels, die zorgen voor een fris nieuw uiterlijk binnen de Aqua Terra collectie.

Ontdek bij TenSen Juweliers hier de huidige Aqua Terra 150m collectie