MENU
tensen logo

LONGINES / BAANBREKENDE FLYBACK CHRONOGRAFEN

25/03/2023

De LONGINES SPIRIT collectie zet de traditie voort van precisie-instrumenten om de grootste ontdekkingsreizigers te begeleiden bij hun verovering van de lucht, de zee en het land. Het is nu uitgebreid met een chronograafhorloge met flybackfunctie, wat getuigt van de pioniersrol van Longines bij de ontwikkeling van deze technologie.

De nieuwe LONGINES SPIRIT FLYBACK is een voorbeeld van de pioniersgeest die het horlogemerk sinds zijn oprichting heeft gedreven, en is een passend eerbetoon aan avonturiers uit heden en verleden.

"The pioneering spirit – that has led exceptional men and women to surpass themselves and believe in the impossible – lives on in the Longines Spirit collection. Their inspiring stories are closely linked with Longines."

De flybackfunctie
Flyback is een extra functie van chronografen die bijzondere voordelen biedt in termen van tijd en snelheid. Een simpele druk op de knop zet namelijk onmiddellijk de secondewijzer van de chronograaf op nul. Een enkele druk maakt drie handelingen mogelijk (stop,reset en herstart), in tegenstelling tot conventionele chronografen, die de functies stop en reset functies moeten worden geactiveerd voordat de chronograaf opnieuw start.

Ontdek de nieuwe Longines Spirit Flyback collectie hier.