MENU
tensen logo

HAMILTON / LEGENDS OF ALL TIME

02/06/2023

LEGENDES ALLER TIJDEN Spot Hamilton's Boulton op de Pols van Indiana Jones in de laatste aflevering van de iconische franchise.

De legendarische archeoloog Indiana Jones keert terug naar het witte doek met de vijfde en laatste film; Indiana Jones and the Dial of Destiny. 

Voor zijn terugkeer draagt Indy de Boulton, het prominente uurwerk van Hamilton uit de jaren 1940. Horloges van Hamilton en Hollywoodfilms zijn al meer dan 90 jaar onafscheidelijk. Door een nieuw facet toe te voegen aan het vertellen van filmverhalen, zijn de uurwerken van Hamilton te zien aan de polsen van de grootste personages en voegen ze authenticiteit toe aan het mechanisme van de plot en de hoofdrolspelers. 

De Hamilton Boulton werd voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1940 en is een van de meest karakteristieke horloges binnen de American Classic collectie. Met een witte wijzerplaat met een kleine secondewijzer en iconische serif stijl cijfers, is dit klassieke uurwerk een samensmelting van lang Hamilton erfgoed en cutting-edge Zwitserse precisie. 

Hamilton werkte nauw samen met het repositieteam van de film om ervoor te zorgen dat het horloge naadloos aansloot bij de tijdsperiode. Samen met zijn zweep en gleufhoed geeft de Hamilton Boulton perfect de essentie van Indiana Jones weer. Met zijn nieuwsgierige geest en dorst naar nobele bezigheden staat Indy bekend om zijn talent om op het nippertje aan gevaren te ontsnappen.

Deze speciale editie is nu te koop bij TenSen Juweliers!

Klik hier!