MENU
tensen logo

CYBER & IDENTITEITSFRAUDE !!

Beste klant, TenSen Juweliers is slachtoffer geworden van internet & identiteitsfraude. Lees onderstaande blog en blijf gespaard van frauduleuze praktijken.

18/01/2023

MINITIALS / SIERADEN VOL LIEFDE

Handgemaakt in Nederlands sinds 2011. Alle Minitials sieraden zijn handgemaakt door een team van toegewijde ambachtsvrouwen en mannen. Minitials creëert sieraden met aandacht voor detail, oog voor kwaliteit en gevoel voor schoonheid.

03/01/2023

TISSOT / INNOVATIE BIJ TRADITIE

Werd eerst ontworpen eind jaren 90 Tissot, “Innovator by tradition”, heeft tijdgebonden ontwerpen altijd juist weten te interpreteren. Eind jaren 70 kwam een reeks Tissot-horloges op de markt met geïntegreerde armbanden en nieuw ontwikkelde kwartsuurwerke

29/12/2022

CARTIER / HERUITGEVONDEN PASHA DE CARTIER

De nieuwe Pasha de Cartier, trouw aan zijn eerste versie uit 1985, is versterkt door originaliteit en uniek krachtig, en brengt elementen samen die verder gaan dan de klassieke horlogerie. Het is meer dan op het eerste gezicht lijkt.

28/12/2022

LONGINES / DE FASCINATIE VAN EEN TIJDLOZE STIJL

La Grande Classique de Longines, gelanceerd in 1992, heeft een belangrijke rol gespeeld bij het smeden van de reputatie van het merk met de gevleugelde zandloper. Deze serie staat symbool voor de klassieke elegantie en tijdloze verfijning van Longines en

09/12/2022

FREDERIQUE CONSTANT / CLASSICS CARRÉE AUTOMATIC

Drie nieuwe versies van de Classics Carrée Automatic brengen de collectie terug naar zijn oorspronkelijke tijdperk, de roaring 1920s, die een stilistische brutaliteit onthulden waarvan de invloed vandaag nog steeds merkbaar is.

07/12/2022

ROLEX / BORN TO RACE

De Oyster Perpetual Cosmograph Daytona is een icoon dat in naam en functie voor altijd verbonden is met de wereld van de autosport. Zes decennia na zijn creatie blijft het een klasse apart onder de sportchronografen.

18/11/2022

ROLEX / EEN REIS IN DE WERELD VAN ROLEX

Hans Wilsdorf was vast overtuigd van het vermogen van een mens om te innoveren en te streven naar uitmuntendheid. Meer dan 100 jaar na de oprichting van het merk is de filosofie van de oprichter meer dan ooit aanwezig, van de productie van de horloges van

15/11/2022

EBEL / BEAUTY MARRIES FUNCTION

EBEL, schoonheid trouwt met functie. Opgericht in 1901 in La-Chaux-de-fonds door man & vrouw, Eugene Blum Et Alice Levy. Eugene werd gedreven door functionaliteit en Alice geïnspireerd door schoonheid. Hierdoor werd de basislijn voor het merk EBEL gevormd

27/07/2022

FOPE / WE VERWELKOMEN EEN NIEUW JUWELENMERK

FOPE is een Italiaans goudsmederijbedrijf dat zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld tot een internationaal merk voor verfijnde juwelen met flagship boetieks en showrooms in Venetië, Londen, Dubai, Kuala Lumpur en Isola Bella (Lago Maggiore in Italië).

27/07/2022

BIGLI / EEN NIEUWE GENERATIE JUWELEN

Een nieuwe generatie juwelen. Gemaakt van 18kt goud, hoge kwaliteit diamanten en de meest heldere en kleurrijke edelstenen. BIGLI is een juwelen merk dat uw verhaal vertelt. We hopen dat ze evenzeer de beste momenten in je leven zullen belichamen.

26/07/2022