MENU
tensen logo
GEMAAKT OM LANG MEE TE GAAN

EEN GARANTIE VOOR DUURZAAMHEID

Rolex-horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in elke fase van de ontwikkeling en productie van een Rolex-horloge, van het ontwerp tot het moment dat het horloge het atelier verlaat. Daarom kan een Rolex-horloge eindeloos blijven functioneren. Het uurwerk kan van generatie op generatie worden overgedragen en zo meerdere levens hebben.

VERTROUW OP ONZE EXPERTS

Omdat er jaren overeen kunnen gaan voor uw Rolex weer een servicebeurt krijgt, verdient uw horloge al onze aandacht bij de onderhouds­werkzaamheden. Als erkend Rolex Servicecentrum streeft ‭Tensen Juweliers‬ ernaar om u een eersteklas aftersales te bieden. Dankzij de strenge normen en deskundigheid van onze horloge­makers blijft uw Rolex-horloge jarenlang goed functioneren en behoudt het zijn uitzonderlijke betrouw­baarheid en buitengewone glans.

UW ROLEX-ONDERHOUD BIJ ‭TENSEN JUWELIERS‬

Tensen Juweliers‬ is er trots op deel uit te maken van het wereldwijde netwerk van door Rolex getrainde horlogemakers, die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun professionaliteit en vakkundigheid. Wij volgen de Rolex-onderhouds­procedure waardoor u ervan verzekerd kunt zijn dat elk horloge dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan zijn originele functionele en esthetische normen..

UW ERKENDE SERVICECENTRUM

De horloge­makers in de ultra­moderne ateliers zijn opgeleid volgens strenge criteria en worden regelmatig door Rolex gecontroleerd. Van het aanpassen van de lengte van een band tot een volledige revisie, elk type onderhoud aan een Rolex-horloge kan worden toevertrouwd aan ‭Tensen Juweliers‬.

DE ROLEX-ONDERHOUDSPROCEDURE

De Rolex-onderhouds­procedure zorgt ervoor dat elk horloge dat een Rolex-atelier verlaat, voldoet aan de originele functionele en esthetische normen. Elk uurwerk wordt minutieus gecontroleerd en de kast en band worden gereinigd en gepolijst om de glans te herstellen. De precisie van het uurwerk en de waterdichtheid worden zorgvuldig gecontroleerd om de kwaliteit en de betrouw­baarheid te garanderen die u van een Rolex-horloge mag verwachten.

TWEE JAAR SERVICE­GARANTIE

Na een uitgebreide onderhoudsbeurt is uw Rolex gedekt door een tweejarige servicegarantie. Deze garantie geldt niet voor beschadiging ten gevolge van ongelukken of verkeerd gebruik van het horloge. Bij tussenkomst van een niet door Rolex bevoegde derde of bij toevoeging van onderdelen die niet door Rolex zijn vervaardigd, vervalt de servicegarantie.