MENU
tensen logo

Onze verbintenissen


Gratis verzending (binnen de EU)


Wanneer u een bestelling plaats met leveradres in de EU, bezorgen wij gratis uw bestelling zonder enige meerkost. Wij nemen de transportkost op onze rekening en dit met verzekerde zending in vergelijking met de waarde van het pakket.


Voor alle andere landen buiten de EU raden wij aan ons persoonlijk te contacteren om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen en/of adviseren wij u een juweliers te contacteren in uw regio.


Niet goed, geld terug (of omruilen binnen de 14 dagen)


Als internet consument bent u door 'De Wet Marktpraktijken' beschermd om het aangekochte product zonder enige gevolgtrekking binnen de 14 kalenderdagen terugsturen of te ruilen. Uiteraard geldt hier dat de producten niet gedragen zijn, niet aangepast (gravure) en in originele staat dienen te verkeren (doos, garantiekaart + instructieboekje, eventueel extra toebehoren geleverd bij de zending, origineel factuur).


Indien het artikel niet in de originele staat wordt teruggestuurd, zijn wij bevoegd u aan te schrijven om de onderdelen alsnog te verkrijgen. Ontvangen wij geen reactie binnen de 14 dagen mogen wij u de kost in rekening brengen om het artikel terug compleet te maken.


Veilig online betalen (Ingenico)


Uw betaalgegevens worden met behulp van Ogone versleuteld en beveiligd om internet fraude tegen te gaan. Het Ogone betaalplatform maakt gebruik van 3D Secure procedure om er zeker van te zijn dat u de rechtmatige eigenaar bent van de aangeboden betaalkaart.


U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen in onze winkel te Huidevettersstraat, Antwerpen. Gelieve bij het afrekenen de juiste selectie te maken voor u de betaling voltooid. Onze winkels zijn open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u tot 18u doorlopend. Op zondagen en feestdagen zijn onze winkels gesloten.


Officiële Dealer


TenSen Juweliers is 'Official Dealer’ van alle merken dat wij verdelen. Helaas laten niet alle merken, onder meer bepaald de merken zoals Rolex, Patek Philippe, Cartier, Grand Seiko, enz., online verkopen niet toe. Het hogere gamma vraagt een meer persoonlijke touch en uitleg betreffende de werking en waarden van het merk als ook de beschikbaarheid is meestal beperkt. Voor deze merken nodigen wij u graag uit in één van onze winkels in Antwerpen zodat wij u plaatselijk advies kunnen aanbieden. Als Officiële Dealer kan u tevens zowel voor aankopen als dienst na verkoop bij ons terecht, ongeacht of u het horloge online of fysiek aankoopt.


Juwelen


Naast de verkoop van juwelen van verschillende merken zoals Fopé, Bloch, Akillis, Flanders, Atelier P, enz. bent u ook van harte welkom in onze winkel voor dienst na verkoop om uw juweel te laten herstellen of transformeren.
Bij aankoop van een juweel zal u een huiscertificaat ontvangen waarop de specificaties van uw gekochte juweel staan. Voor sommige merken is dit certificaat van het juweel opgemaakt door het merk zelf.
Bij aankoop van een juweel met een geslepen diamant groter dan 1 karaat zal er een gemmologisch certificaat meegegeven worden dat uitgereikt werd door 1 van de 3 erkende certificeringsinstellingen GIA, HRD of IGI.


Klantendienst


Onze klantendienst bestaat uit enkele personeelsleden en staan tot uw dienst om uw vragen te beantwoorden. Indien u hulp nodig hebt bij uw bestelling, vragen over modellen die u niet op de website terug vindt of vragen over uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail: marketing@tensen.be of telefonisch naar het nummer: +32 (0) 3 231 98 98. U kan ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 10u tot 17u45.