MENU
tensen logo

HAMILTON / DE NIEUWE JAZZMASTER PERFORMER

09/03/2023

De Jazzmaster-collectie staat bekend om zijn klassieke uitstraling die harmonieus wordt gecombineerd met innovatief vakmanschap. Met hun opvallende details en elegante vormgeving zijn de ‘sporty chique’ creaties van de Jazzmaster Performer-lijn dan ook de perfecte aanvulling.

De nieuwe Jazzmaster-lijn straalt een tijdloos charme uit en is speciaal ontwikkeld voor mensen die houden van verfijning en elegantie. De diverse creaties uit de reeks zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen: van assertieve 42mm chronograafhorloges tot gedurfde en verfijnde 38mm en 34mm automatische modellen.

De 42 mm Jazzmaster Performer Automatic Chronograph is verkrijgbaar in vier opvallende designs die stuk voor stuk een dynamische, actieve levensstijl weerspiegelen. De vier versies stralen een urban flair uit die op harmonieuze wijze wordt gecombineerd met geavanceerde technische functies. De elegante roestvrijstalen of gedurfde roségoudkleurige PVD-horlogekast is bovendien voorzien van een vaste tachymeterbezel. De perfect leesbare wijzerplaat krijgt een sportieve uitstraling dankzij de drie chronograafwijzers die doen denken aan een snelheidsmeter. De 42mm Jazzmaster Performer Automatic Chronograph wordt aangedreven door het H-31 automatische chronograafuurwerk met een gangreserve van 60 uur en een balansveer gemaakt van de antimagnetische, compenserende legering Nivachron™.

De Jazzmaster Performer 38mm en 34mm versies behouden het sportief-chique uiterlijk, maar bieden meer ingetogen en minimalistische wijzerplaten, verrijkt met sunray afwerking of parelmoer Uitgerust met het H-10 automatische uurwerk verenigt de Jazzmaster Performer een nauwkeurige tijdswaarneming met een bijzonder functioneel design.

De stijlvolle Jazzmaster Performer-horloges kunnen elke uitdaging aan. De creaties worden gecombineerd met een roestvrijstalen horlogeband of een geperforeerde leren band in race-stijl om zo het dynamische karakter van de collectie te benadrukken. Dankzij de waterdichtheid tot 10 bar (100m) en de geschroefde kroon is de Jazzmaster klaar voor alle avonturen die het leven voor u in petto heeft.

De nieuwe Jazzmaster Performer-reeks is geschikt voor elke gelegenheid en stelt optimale prestaties voorop, de ideale aanvulling op de Jazzmaster-collectie. De Jazzmaster Performer-horloges combineren functie met stijl: terwijl hun robuuste ontwerp zich perfect leent voor avontuurlijke weekends in de buitenlucht, past hun elegante uitstraling dan weer naadloos bij meer formele aangelegenheden.

Ontdek de Hamilton Jazzmaster Collectie bij TenSen Juweliers!